HUR KAN VI?

Efter den slutsålda succén med Hur kan vi? live i Malmö
arrangerar vi nu ytterligare en kväll i Stockholm, på Intiman den 11 april.

LYSSNA OCH TA DEL AV SAMTAL MED ARON FLAM, HANIF BALI, ANN HEBERLEIN, EN ARG BLATTE, JOHANNA JÖNSSON, MALCOM KYEYUNE, PAULA BIELER, HENRIK JÖNSSON, JENS GANMAN, MUSTAFA PANSHIRI, ASHKAN FARDOST, KENT WISTI, GALAXIA WALLIN, CECILIA SAFAEE, EMMA VON LINNÈ, JENS LILJESTRAND OCH AMINEH KAKABAVEH

Efter den slutsålda succén i Malmö med Hur kan vi? Live arrangerar vi nu ytterligare en kväll i Stockholm den 11/4

Vi startade podden och Youtubekanalen Hur kan vi? för att bjuda in provocerande, utmanande och inspirerande gäster för att prata om ämnen som invandring, sex, jämställdhet, konsumtion, narkotika och religion. Vi tror på det mänskliga samtalet och att vi behöver bli bättre på att prata med varandra. Om vi inte kan prata med varandra kan vi inte heller leva tillsammans i ett samhälle.

Under en hel säsong har vi genom podden och vår Youtubekanal gjort människor arga, triggade, inspirerade och förhoppningsvis bidragit till ett högre tak i det svenska samtalsklimatet.

Den 11:e april i Stockholm bjuder vi in våra gäster från poddens första säsong och kommande gäster i säsong 2 och dig som lyssnat till ett live-samtal där vi kommer fortsätta prata om dessa viktiga ämnen.

Du har möjlighet att lyssna till vissa av gästerna samtala på scenen. Du har också möjlighet att träffa andra lyssnare och samtalsdeltagare som under året som gått lyssnat på Hur kan vi? och är intresserade av att samtala.

UPPLÄGG:

18.00 Insläpp vid dörren och möjlighet att mingla

19.00 Showen startar

22.00 Showen slut

23.00 Dörrarna stängs

Info och bokning