En mäktig hyllning till 50- & 60-talet!

Varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50- och 60-talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan och Fats Domino är några av de som tolkas i denna hyllade föreställning.

Biljettsläpp inom kort!

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg”. Showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv-serien St Michael och syns i många tv – program som Så ska det låta, Doobidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in Rock-orkester. Killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat och kompat världsartister som Lionel Riche, Michael Bolton och Ronan Keating för att nämna några. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för sina tolkningar av Beatles. I ”That´s all right” breddar de sig och bjuder publiken på en show där de får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.

Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop- och rockmusikens historia kommer hyllas och tolkas i denna underbart härliga show som fullständigt tokhyllas av såväl media som publik.

Föreställningslängd: ca 2h inkl. paus

Recensioner och Publikröster

Högsta betyg! ”Kristianstadsbladet”

En hjärtlig och mäktig hyllning till de stora ikonerna! ”OP”

Alla har kul med Kingen, vilka musiker! ”Corren”

Topprecenserad av publiken:

Detta var en av de bästa 50 & 60 tals shower vi sett!

Stark Upplevelse!

Oj oj, med stort varmt hjärta och brett leende går jag motvilligt hem från denna fantastiska musikresa!

Årets bästa musikkväll!

Arrangör:

MTLive AB

Presskontakt/intervjubokning

Thats all right – Martin Johansson, Westpoint Event AB

Medverkande:

Kingen Karlsson, sång & piano

Lasse Risberg, sång och bas

Lasse Wikström gitarr & sång

Roine Johansson, sång & slagverk

Mikael Nilsson, sång & gitarr

Info och bokning

Läs mer

Bilder och filmklipp och ännu mer information om föreställningen får du på Showtic.se.

Boka biljett

Försäkra dig en plats!
Boka dina biljetter redan idag via showtic.se

Boka fr. 430:-